CÉGÜNKRŐL

Az Iványi Építőmester Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t Iványi István cégtulajdonos alapította. A vállalkozás 1983. március 1-jén indult. 1983 - 1990 között 6 - 8 főt foglalkoztató kisvállalkozásként működött, az árbevétel teljes egészét családi házak kivitelezése alkotta. A privatizáció kezdetével lehetőségünk nyílt nagyobb munkák megszerzésére, az eszközállomány fejlesztésére. Ennek kapcsán a vállalkozási tevékenység árbevétele folyamatosan növekedett. Jelenleg a cég Orosháza legnagyobb építőipari vállalkozása.

 

A vállalkozás méreteinek fejlődésével lehetőségünk lett az egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá való átalakulásra. A pályáztatások során a jobb piaci megítélés, valamint a kedvezőbb adózási szabályok motiváltak e döntés meghozatalára.

 

Hosszú távú és visszatérő együttműködésre törekszünk megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy beszállítóinkkal is folyamatos a partneri kapcsolatunk több, mint 20 éve.

 

Kiszámítható, korrekt üzleti kapcsolatainkat tovább kívánjuk erősíteni a megrendelőink irányában. Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy partnereinknek és megrendelőinknek a jövőben is az elvárt minőségben nyújthassuk szolgáltatásainkat.

 

A Iványi Építőmester Kft partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében teljes körű, valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és a ISO 140001:2005 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert működtet. A minőség- és a környezetirányítási rendszert a DEKRA Certification Kft. tanúsította.

ISO9001:2008 és ISO 140001:2005 Tanusítványunk

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG

A beruházások nagysága, illetve minőségi feltételei megkívánják a megfelelő gépesítettségét és műszaki felszereltségét. Az évek során sikerült olyan gépeket, járműveket és berendezéseket beszerezni, melyek a gyors, pontos és minőségi munka elvégzését segítik.

FŐBB GÉPEINK, JÁRMŰVEINK

Mixer:
TGA MAN tehergépkocsi
Iveco Trakker tehergépkocsi
Traktorok:
MTZ-550 lassújármű
MTZ 820.2 lassújármű
Pótkocsi:
Farmer 250
MBP-6.5
EB 7/70
Trailer
Kisbusz:
Ford Tranzit Kombi 9 személyes
Tehergépjármű:
Fiat Ducato 7 személyes: 6 db
Fiat Ducato 3 személyes: 1 db
Ford Tranzit 7 személyes: 1 db
Mercedes Atego tehergépjármű
Mercedes Actros 2644L darus tehergépjármű
DAF nyerges vontató félpótkocsival
Személygépkocsi:
Suzuki Swift
Suzuki Wagon R plusz 1.3 GLX
Suzuki Wagon R
Opel Corsa személygépkocsi
Toyota Yaris személygépkocsi
Egyéb járművek:
Liugong Homlokrakodó-árokásógép
Liugong Gumikerekes homlokrakodógép
O & K 10 gumikerekes homlokrakodógép
Zettelmayer 601
Zettelmayer 801
Bobcat 5130
Sunward SWE 40UB minikotró
Huange ZL 28 rakodógép
New Holland gumikerekes forgó-kotrógép
HAMM HD12 úthenger
Daruk:
Liebherr 32 K távvezérlésű toronydaru
Potain IGO-30 távvezérlésű toronydaru

... hogy az Iványi Építőmester Kft. partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében teljes körű, valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet?