CÉGÜNKRŐL

Az Iványi Építőmester Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t Iványi István cégtulajdonos alapította. A vállalkozás 1983. március 1-jén indult. 1983 - 1990 között 6 - 8 főt foglalkoztató kisvállalkozásként működött, az árbevétel teljes egészét családi házak kivitelezése alkotta. A privatizáció kezdetével lehetőségünk nyílt nagyobb munkák megszerzésére, az eszközállomány fejlesztésére. Ennek kapcsán a vállalkozási tevékenység árbevétele folyamatosan növekedett. Jelenleg a cég Orosháza legnagyobb építőipari vállalkozása.

 

A vállalkozás méreteinek fejlődésével lehetőségünk lett az egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá való átalakulásra. A pályáztatások során a jobb piaci megítélés, valamint a kedvezőbb adózási szabályok motiváltak e döntés meghozatalára.

 

Hosszú távú és visszatérő együttműködésre törekszünk megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy beszállítóinkkal is folyamatos a partneri kapcsolatunk több, mint 20 éve.

 

Kiszámítható, korrekt üzleti kapcsolatainkat tovább kívánjuk erősíteni a megrendelőink irányában. Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy partnereinknek és megrendelőinknek a jövőben is az elvárt minőségben nyújthassuk szolgáltatásainkat.

 

A Iványi Építőmester Kft partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében teljes körű, valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és a ISO 140001:2005 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert működtet. A minőség- és a környezetirányítási rendszert a DEKRA Certification Kft. tanúsította.

ISO9001:2008 és ISO 140001:2005 Tanusítványunk

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG

A beruházások nagysága, illetve minőségi feltételei megkívánják a megfelelő gépesítettségét és műszaki felszereltségét. Az évek során sikerült olyan gépeket, járműveket és berendezéseket beszerezni, melyek a gyors, pontos és minőségi munka elvégzését segítik.

FŐBB GÉPEINK, JÁRMŰVEINK

Tátra mixer: 2 db
MAN TGA mixer: 1 db

Traktorok: 2 db
MTZ 550 traktor
MTZ 820.2 traktor

Fiat Ducato: 4 db

Egyéb:
Mercedes  Atego
Zettelmayer 601
Zettelmayer 801
Bobcat 5130
O&K 10 EB 8 pótkocsi
Farmer pótkocsi
MTP pótkocsi
Trailer
Opel Corsa

Kisbuszok:
9 személyes Peugeot
9 személyesFord Tranzit
9 személyes Volkswagen Transporter T4

Daruk:
Liebherr 13 K távvezérlésű toronydaru
Liebherr 27 K távvezérlésű toronydaru
Liebherr 28 K távvezérlésű toronydaru
Zemag 300 távvezérlésű toronydaru
IFA autódaru

... hogy az Iványi Építőmester Kft. beszállítóinak megválasztásánál elsődleges szempont a minőség és a megbízhatóság. Neves cégekkel állnak kapcsolatban és kölcsönösen törekszenek ezeket az üzleti kapcsolatokat hosszú távon is fenntartani?