CÉGÜNKRŐL

Az Iványi Építőmester Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t Iványi István cégtulajdonos alapította. A vállalkozás 1983. március 1-jén indult. 1983 - 1990 között 6 - 8 főt foglalkoztató kisvállalkozásként működött, az árbevétel teljes egészét családi házak kivitelezése alkotta. A privatizáció kezdetével lehetőségünk nyílt nagyobb munkák megszerzésére, az eszközállomány fejlesztésére. Ennek kapcsán a vállalkozási tevékenység árbevétele folyamatosan növekedett. Jelenleg a cég Orosháza legnagyobb építőipari vállalkozása.

 

A vállalkozás méreteinek fejlődésével lehetőségünk lett az egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá való átalakulásra. A pályáztatások során a jobb piaci megítélés, valamint a kedvezőbb adózási szabályok motiváltak e döntés meghozatalára.

 

Hosszú távú és visszatérő együttműködésre törekszünk megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy beszállítóinkkal is folyamatos a partneri kapcsolatunk több, mint 20 éve.

 

Kiszámítható, korrekt üzleti kapcsolatainkat tovább kívánjuk erősíteni a megrendelőink irányában. Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy partnereinknek és megrendelőinknek a jövőben is az elvárt minőségben nyújthassuk szolgáltatásainkat.

 

A Iványi Építőmester Kft partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében teljes körű, valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és a ISO 140001:2005 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert működtet. A minőség- és a környezetirányítási rendszert a DEKRA Certification Kft. tanúsította.

ISO9001:2008 és ISO 140001:2005 Tanusítványunk

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG

A beruházások nagysága, illetve minőségi feltételei megkívánják a megfelelő gépesítettségét és műszaki felszereltségét. Az évek során sikerült olyan gépeket, járműveket és berendezéseket beszerezni, melyek a gyors, pontos és minőségi munka elvégzését segítik.

FŐBB GÉPEINK, JÁRMŰVEINK

Tátra mixer: 2 db
MAN TGA mixer: 1 db

Traktorok: 2 db
MTZ 550 traktor
MTZ 820.2 traktor

Fiat Ducato: 4 db

Egyéb:
Mercedes  Atego
Zettelmayer 601
Zettelmayer 801
Bobcat 5130
O&K 10 EB 8 pótkocsi
Farmer pótkocsi
MTP pótkocsi
Trailer
Opel Corsa

Kisbuszok:
9 személyes Peugeot
9 személyesFord Tranzit
9 személyes Volkswagen Transporter T4

Daruk:
Liebherr 13 K távvezérlésű toronydaru
Liebherr 27 K távvezérlésű toronydaru
Liebherr 28 K távvezérlésű toronydaru
Zemag 300 távvezérlésű toronydaru
IFA autódaru

... hogy az Iványi Építőmester Kft. partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében teljes körű, valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet?